Galini Hotel - Aegina Greece

  • Ξενοδοχείο Γαλήνη
  • Αγία Μαρίνα - Αίγινα
  • ( + 30 ) 22970 32203

Ξενοδοχειο Γαληνη
Αγια Μαρινα - Αιγινα

Ξενοδοχειο Γαληνη
Αγια Μαρινα - Αιγινα

Ξενοδοχειο Γαληνη
Αγια Μαρινα - Αιγινα

Ξενοδοχειο Γαληνη
Αγια Μαρινα - Αιγινα

Δωμάτια

Δείτε τα δωμάτια μας για να πάρετε μια ιδέα για τη διαμονή σας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Παροχές

Λίστα των παροχών για τους πελάτες του Ξενοδοχείου Γαλήνη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αίγινα

Μια ματιά στην πανέμορφη Αίγινα, όπου θα απολαύσετε αξέχαστες διακοπές

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τοποθεσία

Χάρτης και Οδηγίες για το πώς θα έρθετε στο Ξενοδοχείο Γαλήνη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΑΛΗΝΗ

ΔΙΑΜΟΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ - ΑΙΓΙΝΑ

Covid-19

Το Galini Hotel ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, στα δωμάτια και σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και στην περιοχή της πισίνας.

Το πανέμορφο νησί της Αίγινας είναι από τα πιο δημοφιλή της Ελλάδας, με πλούσια ιστορία και πανέμορφα γραφικά χωριά. Κάθε χρόνο προσελκύει πολλούς επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, που επιθυμούν να γνωρίσουν το νησί η που επειδή το έχουν γνωρίσει ήδη, προτιμούν να επιστρέψουν και να περάσουν τις διακοπές τους ξανά εδώ.

Η κοντινή απόσταση με την Αθήνα κάνει την Αίγινα ιδανικό προορισμό για ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο, μακριά από τους εξοντωτικούς ρυθμούς της πόλης, αλλά και για ξένοιαστες καλοκαιρινές διακοπές στα πανέμορφα χωριά της. 

Το μαρτυρούν οι πολλοί αρχαιολογικοί χώροι και τα αξιοθέατα ιστορικού ενδιαφέροντος. Εδώ έζησαν σημαντικές προσωπικότητες της Ελλάδας, όπως ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ο Κανάρης, ο Τρικούπης, ο Καζαντζάκης, τα σπίτια των οποίων σώζονται ακόμα στις μέρες μας και αποτελούν δείγματα, της αρχιτεκτονικής του νησιού.  Σε αυτό το νησί έζησε τα τελευταία χρόνια της ζωής του ο πολιούχος του νησιού Άγιος Νεκτάριος, το μοναστήρι του οποίου θεωρείται από τα μεγαλύτερα των Βαλκανίων. 

Το νησί προσφέρει μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων και μπορείτε να βρείτε περιοχές, απόλυτης ηρεμίας και ησυχίας, όπου μπορείτε να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, καθώς και περιοχές με μεγάλη τουριστική κίνηση όπου μπορείτε να διασκεδάσετε και να αναμιχτείτε με τους ξένοιαστους παραθεριστές της Αίγινας. Όλα τα χωριά της Αίγινας όμως, είναι πανέμορφα και σας προσκαλούν να τα γνωρίσετε. 

Στην βορειοανατολική πλευρά της Αίγινας, θα συναντήσετε το χωριό της Αγίας Μαρίνας. Είναι από τα πιο γνωστά χωριά της Αίγινας και από τα πιο δημοφιλή τουριστικά θέρετρα της Ελλάδας. Η χρυσαφένια αμμουδιά της παραλίας της Αγίας Μαρίνας είναι πόλος έλξης πολλών παραθεριστών και μπορείτε να περάσετε όμορφες στιγμές, κάνοντας θαλάσσια sports η απλά απολαμβάνοντας τα δροσερά νερά της θάλασσας. 

Εδώ στην ζωντανή Αγία Μαρίνα, θα βρείτε το ξενοδοχείο Γαλήνη, από όπου σας καλωσορίζουμε στο πανέμορφο νησί μας και σας προσκαλούμε να απολαύσετε στους όμορφους χώρους μας, ευχάριστη και άνετη διαμονή και την Αγινίτική φιλοξενία. 

Η Αίγινα είναι ένα πανέμορφο νησί που προσφέρεται για καλοκαιρινές διακοπές και όχι μόνο. Οι εραστές της φύσης μπορούν να απολαύσουν τα πανέμορφα τοπία που απλώνονται μπροστά τους και να εξερευνήσουν τα χωριά και τα εκκλησάκια της Αίγινας σε ενδιαφέροντες περιπάτους. Επίσης η Αίγινα παρουσιάζει μεγάλο αρχαιολογικό ενδιαφέρον και οι επισκέπτες της μπορούν να ανακαλύψουν την σημαντική ιστορία της από τους αρχαιολογικούς χώρους και τους ναούς που σώζονται μέχρι σήμερα. 

Οι αρχαιολογικοί ναοί και σημαντικά αξιοθέατα της Αίγινας περιλαμβάνουν, τον ναό της Αφαίας Αθηνάς στην Αγία Μαρίνα, που είναι από τους καλύτερα διατηρημένους δωρικούς ναούς στην Ελλάδα, η Κολώνα και το αρχαιολογικό μουσείο, που βρίσκονται κοντά στο λιμάνι της Αίγινας. 

Από τα πολλά βυζαντινά παρεκκλήσια της Αίγινας έχουν διασωθεί μερικά από αυτά και μπορείτε να θαυμάσετε τις βυζαντινές αγιογραφίες και αρχιτεκτονική τους. Το μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου, βρίσκεται στην Παλαιοχώρα και θεωρείται από τα μεγαλύτερα των Βαλκανίων. 

Την βιβλιοθήκη και το κυβερνείο του Καποδίστρια. Τις κατοικίες επιφανών προσωπικοτήτων, όπως του Θ. Κολοκοτρώνη, του Ν. Καζαντζάκη, του Χ. Τρικούπη, του Γ. Σεφέρη κ.α. καθώς και την κατοικία και το εργαστήρι του γλύπτη Χ. Καπράλου. 

Η Αίγινα είναι ιδανικός προορισμός για διακοπές και προσκαλεί τους επισκέπτες της να γευτούν την εμπειρία της Ελληνικής φιλοξενίας. Εδώ θα βρείτε πανέμορφες παραλίες, φιλικό περιβάλλον, ζωντανή ατμόσφαιρα και μεγάλη ποικιλία, από cafes, bars ταβέρνες και εστιατόρια, όπου θα δοκιμάσετε τοπικές και ελληνικές γεύσεις. 

Περιμένουμε με χαρά να σας καλωσορίσουμε στο πανέμορφο νησί μας και να σας προσφέρουμε ευχάριστη και άνετη διαμονή στο όμορφο ξενοδοχείο μας, για τις διακοπές σας στην Αίγινα, που ελπίζουμε ότι θα είναι οι καλύτερες.